Coaching

Coaching

Individuele coaching en teamcoaching

Je wil als professional of leidinggevende stappen maken, maar je loopt tegen grenzen aan. Wellicht wil je je persoonlijke of zakelijke leiderschapsvaardigheden onder de loep nemen. Of wil je reflecteren op je werk-privé-balans, de keuzes die je maakt, onhandige patronen waar je jezelf steeds op betrapt, of de mate waarin het pad waar je nu op zit leidt naar waar je naartoe wil? Dan is 1-op-1 coaching mogelijk een goede match.

Merk je als leidinggevende dat je team vastloopt of niet presteert zoals je verwacht of gewend bent? Wellicht is er gedoe onstaan? Heb je zelf al geprobeerd om dit vlot te trekken, maar zonder het gewenste resultaat? Dan is teamcoaching een logische volgende stap.

Mijn rol

Of ik met één persoon werk of met een groep: de essentie van wat ik doe is hetzelfde. Ik ga eerst met jou of jullie op zoek naar de kern van de vraag. Wat speelt er echt, en wat is de wens? Daarna ga ik samen met de coachee of het team in een aantal sessies aan de slag om samen stappen te zetten richting die wens. Bij individuele sessies adviseer ik gemiddeld vier tot zes sessies, bij teamsessies varieert dat meestal van 2 tot 4 sessies. Meestal werken we aan het ontwikkelen van inzichten én vaardigheden, zodat jullie ook na ons traject in beweging blijven en met vertrouwen naar de toekomst kijken.

"Ik wilde me voorbereiden voor onze eerste coachingssessie, maar liep vast. Liesbeth verzekerde me dat dat geen enkel probleem was, en dat bleek ook zo. Ze vond de juiste balans tussen mij door mijn gedachten heen leiden, en me uit mijn hoofd krijgen met een aantal oefeningen. Haar oprechte betrokkenheid, warme persoonlijkheid en gevoel voor humor maakten de sessies voor mij niet alleen aangenaam, maar ook ontzettend inzichtelijk."

Aanpak

Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen? Ik bied je een gratis intakegesprek aan. (Neem gerust contact op.)

In dat gesprek staan we stil bij wat goed gaat, en proberen we je vraag zo helder mogelijk te krijgen. Vervolgens kijken we naar de verschillende mogelijke aanpakken, en sparren we over wat in jouw of jullie specifieke situatie de meest fijne en effectieve aanpak is.

Komen we aan het eind van dit gesprek tot de conclusie dat er een klik is en dat ik wat voor je kan betekenen? Dan stel ik een offerte voor je op.

Maatwerk

Ik lever àltijd maatwerk. Dat heeft als voordeel dat jij erop mag vertrouwen dat - wat we ook samen doen – het zal aansluiten bij jouw vraag én jouw context. Ik luister naar jóuw specifieke vraag, kijk naar jouw specifieke organisatie en bouw met jou aan een passende en toekomstbestendige oplossing. Mijn ervaring is dat vele van mijn klanten baat hebben bij een mix van mijn diensten. Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Neem contact op