Organisatieadvies

Organisatieadvies

De wens

Je wil als MT/leidinggevende een werkomgeving creëren waar je medewerkers de visie en waarden van jullie organisatie uitdragen, waar ze zich verantwoordelijk voelen voor hun rol in de organisatie en waar ze zich kunnen ontplooien en hun talenten tot hun recht komen. Zodat jullie – als groep getalenteerde professionals – stappen kunnen zetten naar de toekomst.

De praktijk

Je ziet symptomen die erop duiden dat dit nog niet goed loopt. Mensen laten steeds vaker steken vallen, lijken te klagen dat het ‘wel erg druk’ is, tonen minder initiatief, of maken de stap naar een andere werkgever. Of wellicht is de sfeer in een aantal teams verzuurd, worden (omzet)doelstellingen niet gehaald of lijken sommigen plots van de radar verdwenen.

En wellicht ben je de meeste van deze symptomen nog voor, en wil je vooral voorkomen dat ze ontstaan?

Mijn rol

Als executive sparringpartner kijk ik met je mee, en help ik antwoord geven op de vraag: wat heeft jouw organisatie nu en in de toekomst nodig om haar belangrijkste assets – haar mensen - te laten floreren?

Ik adviseer rondom en begeleid ontwikkeltrajecten, verandertrajecten en cultuurtrajecten.
(Ik ben vanuit het Barrett Value Centre bevoegd om cultuurassessments af te nemen).

"Liesbeth geeft vertrouwen, zet aan tot denken en reflectie en zorgt voor resultaat. Ze kan zich goed verplaatsen in zowel de posities en uitdagingen van mensen, als in hun inhoudelijke (technische) werkzaamheden. Ze adviseert vervolgens op een prettige en ontspannen wijze, waarbij ze mensen in hun waarde laat en zelf hun pad laat vinden."

Aanpak

Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen? Ik bied je een gratis intakegesprek aan. (Neem gerust contact op.)

In dat gesprek staan we stil bij wat goed gaat, en waar je als mens of organisatie nog stappen wil zetten. We sparren samen over een mogelijke aanpak en welke vorm van samenwerking in jouw specifieke context het meest waardevol is.

Komen we aan het eind van dit gesprek tot de conclusie dat ik de geschikte partner ben in jouw vraagstuk? Dan stel ik een offerte voor je op.

Maatwerk

Ik lever àltijd maatwerk. Dat heeft als voordeel dat jij erop mag vertrouwen dat - wat we ook samen doen – het zal aansluiten bij jouw vraag én jouw context. Ik luister naar jóuw specifieke vraag, kijk naar jouw specifieke organisatie en bouw met jou aan een passende en toekomstbestendige oplossing. Mijn ervaring is dat vele van mijn klanten baat hebben bij een mix van mijn diensten. Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Neem contact op