Procesbegeleiding

Procesbegeleiding

De wens

Je hebt de mooie opdracht om een groep mensen of partijen bij elkaar te brengen om samen een traject te doorlopen. Wellicht staan jullie aan de vooravond van een transitie en moeten de stappen in dat traject goed ontworpen en doordacht worden. Of hebben jullie als doel partijen van verschillende organisaties met de neuzen in dezelfde richting te krijgen, zodat de samenwerking verbetert en jullie als geheel meer impact kunnen maken. Je bent op zoek naar iemand om dat proces te ontwerpen en in goede banen te leiden.

Mijn rol

Als procesbegeleider denk ik met je mee, en help ik antwoord te vinden op de vraag: wat heeft dit proces nodig om de mensen te activeren en te engageren zodat de gezamenlijke doelen worden behaald? In afstemming met jou ontwerp ik een passend en energiek progamma voor de bijeenkomsten, dat ik vervolgens zelfstandig of samen met jou/een collega begeleid.

Bij grote groepen kan ik leunen op sterke procesbegeleiders in mijn netwerk, zodat we jullie groep de optimale aandacht kunnen geven.

Aanpak

Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen? Ik bied je een gratis intakegesprek aan. (Neem gerust contact op.)

In dat gesprek maak ik graag kennis met je, en ben ik benieuwd naar het proces wat je aan het vormgeven bent en waarvoor je ondersteuning zoekt. We sparren samen over een mogelijke aanpak en welke insteek in jouw specifieke context het meest waardevol is.

Komen we aan het eind van dit gesprek tot de conclusie dat ik de geschikte partner ben in jouw vraagstuk? Dan stel ik een offerte voor je op.

Maatwerk

Ik lever àltijd maatwerk. Dat heeft als voordeel dat jij erop mag vertrouwen dat - wat we ook samen doen – het zal aansluiten bij jouw vraag én jouw context. Ik luister naar jóuw specifieke vraag, kijk naar jouw specifieke organisatie en bouw met jou aan een passende en toekomstbestendige oplossing. Mijn ervaring is dat vele van mijn klanten baat hebben bij een mix van mijn diensten. Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Neem contact op