Training

Training

De wens

Je wil dat je medewerkers zich verder ontwikkelen om zo niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op het vlak van human skills en/of leiderschap sterker te staan. Je wil ze concrete handvatten geven voor het verdiepen van vaardigheden zoals bijvoorbeeld actief luisteren, communiceren en verbinden (met elkaar en met klanten).

Mijn rol

Ik ontwerp en geef inhouse maatwerktrainingen van 1 dagdeel tot 5 dagen. Daarbij bied ik intensief contact met en support aan de deelnemers. Het heeft mijn voorkeur om van tevoren uitgebreid met jou als leidinggevende en met de deelnemers zelf te sparren over hun leerbehoefte. Na afloop van de training ben ik steeds beschikbaar voor eventuele vragen. Mijn trainingen hebben altijd twee doelen: de deelnemers te ondersteunen in hun groei door de nodige vaardigheden (verder) te ontwikkelen, en de groep als geheel te versterken in hun verbinding.

"Liesbeth verzorgt voor Mobycon regelmatig trainingen. Ik kom graag bij haar terug omdat ze niet alleen een geweldig fijn en warm mens is, maar bovendien haar vak verstaat, juist als het gaat om ingewikkelde dingen zoals authentiek leiderschap en effectief communiceren. Zij weet mijn collega’s echt te motiveren om een stap verder te zetten!"

Aanpak

Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen? Ik bied je een gratis intakegesprek aan. (Neem gerust contact op.)

In dat gesprek staan we stil bij wat goed gaat, en waar je als mens of organisatie nog stappen wil zetten. We sparren samen over een mogelijke aanpak en welke vorm van samenwerking in jouw specifieke context het meest waardevol is.

Komen we aan het eind van dit gesprek tot de conclusie dat ik de geschikte partner ben in jouw vraagstuk? Dan stel ik een offerte voor je op.

Maatwerk

Ik lever áltijd maatwerk. Dat heeft als voordeel dat jij erop mag vertrouwen dat - wat we ook samen doen – het zal aansluiten bij jouw vraag én jouw context. Ik luister naar jóuw specifieke vraag, kijk naar jouw specifieke organisatie en bouw met jou aan een passende en toekomstbestendige oplossing. Mijn ervaring is dat vele van mijn klanten baat hebben bij een mix van mijn diensten. Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Neem contact op