Verbindt

Verbindt

Het loopt niet optimaal binnen je organisatie. Ambities en doelstellingen worden niet bereikt, of mensen lijken de laatste tijd veel minder met frisse initiatieven te komen. Mogelijk herken je symptomen als vermoeidheid, stress, onderlinge spanning of miscommunicatie. Misschien heb je geen idee waar te beginnen, of heb je al meerdere pogingen gedaan om het tij te keren, maar lijken ze steeds te stranden? Of sta je aan de vooravond van een herorganisatie of transitietraject?

Flying Zebra maakt teams effectiever, door zich te richten op verbinding en de mensen binnen de organisatie.

Ik ondersteun teams en organisaties met advies, coaching en training. Ik ga -samen met jouw mensen- op zoek naar wat er écht speelt, open de belangrijke gesprekken, en geef mensen tools om de vaardigheden rondom verbinding en oprechte communicatie verder te blijven ontwikkelen. Zit je met een flinke uitdaging en heb je geen idee waar te beginnen? Zoek je een coach voor je team of sparringpartner voor jezelf? Of wil je graag investeren in de soft skills van je mensen op het vlak van communicatie en verbinding? Neem gerust contact op!

Stelt zich voor

Stelt zich voor

Flying Zebra is Liesbeth van Alphen. Scherp, fris, openhartig. Stelt de belangrijke vragen, gooit discussies open en zoekt naar oplossingen waarbij de mens centraal staat .

Neemt op

Neemt op

... of belt terug! :)

Heb je vragen? Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?
Ik denk graag met je mee! Je kunt me bereiken via:

06 - 41 36 01 33

lies@flyingzebra.nl

LinkedIn